Home > Ghost Error > Ghost Error 99 During Imaging Process

Ghost Error 99 During Imaging Process

I have also tried this same setup but with a Linux preboot environment instead. Provide feedback on this article Request Assistance Print Article Products Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Search Again Situation Error -99 is appearing in the status of the failed deploy/capture If it is possible, how do I make it happen? It only happens sometimes and it's very annoying. this content

This causes the error19010 ' "All arguments must be proceeded with a - or a /" The cause of the second instance is unknown at this time. Contact Us Customer and Technical Support phone numbers and hours of operation. yes no add cancel older | 1 | .... | 24 | 25 | 26 | (Page 27) | 28 | 29 | 30 | .... | 45 | newer HOME Contact us about this article I need a solution Hi, I'm very new to Altiris.

I can get the process working but and I'm preserving the folder that the images load from. Submit a False Positive Report a suspected erroneous detection (false positive). This is a little annoying when trying to image a bunch of new clients as you have to wait a while. The cause for the newly found -99 message with a status code of 104 or 106 is still unknown at this time.

jasoncordell, May 20, 2010 #2 nyquist Member Check RDeploy logs Try checking your Rapid Deploy logs to see if it gives any clue as to the error messages. Ghost starts imaging fine from the .gho file but it prompts for  the span file as soon as it gets to the first one. Is thier anyway to speed it up? We are planning push the Altiris agent to all 200 machines.

Any Idea for this issue ? I get and PXE-E77 error. Third, there is a known issue where the Ghost file extension changes from .GHOto .IMGand must be set back. https://support.symantec.com/en_US/article.TECH127617.html Whatever method you use to deploy images they will be in the corresponding folder.

United States Products Threat Protection Information Protection Cyber Security Services Website Security Small Business CustomerOne Products A-Z Services Business Critical Services Consulting Services Customer Success Services Cyber Security Services Education Services We discovered that these machines were not SysPrepped. Close Login Didn't find the article you were looking for? Translated Content This is machine translated content Login to Subscribe Please login to set up your subscription.

They should look like this: Create Image task: -clone,MODE=create,SRC=1,DST=%IMAGE_FILENAME% -sure Distribute Image task: -clone,MODE=restore,SRC=%IMAGE_FILENAME%,DST=1 -sure Add Double Quotes ( " ) around the token name %IMAGE_FILENAME% in the additional command http://www.altirigos.com/forums/threads/error-99-during-imaging-process.12600/ Could this present a problem with duplicate GUIDs and give us a problem managing the machines? Submit a Threat Submit a suspected infected fileto Symantec. On the client for a very shot time you might be able to see the following error. "System error 85 has occurred.
The local device name is already in use.

Claim or contact us about this channel Embed this content in your HTML Search confirm cancel Report adult content: click to rate: Account: (login) More Channels Showcase RSS Channel Showcase 7786333 news Supported Products A-Z Get support for your product, with downloads, knowledge base articles, documentation, and more. Close Login Didn't find the article you were looking for? Symantec Connect User-to-user forums, blogs, videos, and other community resources on Symantec Connect.

Your cache administrator is webmaster. Were both on Server 2003 R2, now on 2008 R2, running DS 6.9 SP5 MR3 - ie. value=1, error=183 [2014/01/16 20:13:00.458 2028:196 2] apps\DeploymentClient\ClientWipe\[email protected] ClientWipe::SetResult() [2014/01/16 20:13:00.458 2028:196 2]  apps\DeploymentClient\ClientWipe\Tcube_ClientWipe.cpp: 570: ClientWipe task completed. have a peek at these guys Create a SymAccount now!' KNOWN ISSUE: When deploying an image, the status column reports 'Error -99 during imaging process' TECH39771 June 16th, 2016 http://www.symantec.com/docs/TECH39771 Support / KNOWN ISSUE: When deploying an

Don't have a SymAccount? Create netboot source included bootcamp. Create a distribute image job > Image file= G:\image.img> enable Disable image Path validation > enable Automatically perform configuration . . . > Preboot automation WinPE 2.1.

I have gone through the configurations to set the clients required to multitask at 4 and have more than enough connected to the server to trigger the process.  I have also

The file extension changes from .GHOto .IMG when modifying the job. See the release note for Ghost Solution Suite 3.1 MP1DOC9206 Development is currently working towards a resolution to the status code of 104 or 106. Simplify the network by removing routers, etc. Try these resources.

This seems to be intermittent. Submit a Threat Submit a suspected infected fileto Symantec. Symantec Connect User-to-user forums, blogs, videos, and other community resources on Symantec Connect. http://imagextension.com/ghost-error/ghost-error-470.php Solution The Default mapping of F has been moved to M in windows PE to prevent this from happening in Ghost Solution Suite 3.0 HF 1.

We are running SMP 7.1 SP2 Thanks for any guidance.

0 0 01/16/14--04:17: Erase disk job failing Contact us about this article I need a solution I have a task People are currently using them and would be a disaster to have to recall them all to do a new image. Please try the request again. We use DOS, so our logs are in RDeploy\DOS\RDLog\ If you are using WinPE then they should be in RDeploy\Windows\rdlog\ There should be some .log files that will give further information

Education Services Maximize your product competency and validate technical knowledge to gain the most benefit from your IT investments. The automation works fine, but the PXE is unable to build a correct image. Thank you for your feedback! The Deployment Solution have any best practice for Mac OS?  

0 0 01/31/14--07:24: DS 6.9SP6 - Imaging with USB boot disk?

No Yes Products Products Home Threat Protection Advanced Threat Protection Endpoint Protection IT Management Suite Email Security.cloud Data Center Security Information Protection Data Loss Prevention Encryption Validation & ID Protection Managed We are looking to take images files created in Ghost 11.5 and put them on a hard drive. The reason I know this is because the token-replaced file is sitting in the express share under \TEMP\%ID%.xml.  And the deployment process "thinks" that the file copies down to the client Event by Steve_Jensen | 22 Sep 2016 | 1 comment Client status randomly updated I need a solution More troubles ahead !

Please find the release notes here:  ...

© 2017 imagextension.com